Verzending

Nadat u uw bestelling hebt betaald, wordt uw bestelling binnen 1-4 werkdagen verzonden. Meestal wordt het de volgende werkdag bezorgd.

PostNL bezorgt post van dinsdag t/m zaterdag. Soms komt het voor dat uw pakketje na enkele werkdagen nog steeds niet bezorgd is. Mocht dit het geval zijn dan kunt u een e-mail sturen naar info@amyshandmades.nl

De verzending van brievenbuspakketjes zonder Track & Trace code bedraagt €0,99. Wilt u graag dat uw pakketje verzonden wordt met een Track & Trace code, dan bedragen de kosten €4.00. Vanaf een bestelwaarde van €20 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Omdat het een brievenbuspakketje betreft hoeft u hier niet voor thuis te blijven!

Vanaf het moment dat wij het pakketje via het PostNL-punt verzenden zijn wij niet aansprakelijk voor vertraging bij PostNL en/of wanneer ze het leveren. Bovendien is Amy’s Handmades niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte / beschadigde post. 

Beleid retourneren

Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent over de sieraden, dan is het mogelijk deze te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. De sieraden dienen in dezelfde luchtkussenenvelop teruggestuurd te worden. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikel.

Stuur een e-mail naar info@amyshandmades.nl met uw naam, ordernummer en welk product u graag zou willen retourneren. Via de mail geven wij u het adres door waar de retour heen gestuurd mag worden.

Retourvoorwaarden

– Retourneren kan alleen binnen de retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van uw artikel.

– De sieraden mogen niet gedragen zijn.

– De retourzending en kosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening en risico. Dit betekent dat wij niet aansprakelijk zijn voor beschadigde of zoekgeraakte retour artikelen.

– Zorg dat de sieraden in goede staat bij ons worden geleverd. Dit betekent in de originele verpakking. Beschadigde en/of gebruikte artikelen kunnen geweigerd worden. Mochten wij beschadigde of gedragen sieraden ontvangen, moeten wij de waarde van het artikel verlagen.

– Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden i.v.m hygiene!

Als het retourneren goed is verlopen en wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten wij binnen zeven werkdagen het volledige bedrag terug op uw rekening.