5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Erg mooi

5,0 score
februari 4, 2021

Hele leuke sieraden, ben blij dat ik je account gevonden heb!

Lotte

PRACHTIG!!

5,0 score
januari 29, 2021

Vanochtend mijn muntjes ketting gekregen. Super blij mee! Een prachtige ketting! Dank je wel voor de snelle service en het mooi verpakken ! Zal zeker nog anders sieraden gaan bestellen! Anita

Anita

Handgemaakt en zo leuk!

5,0 score
januari 8, 2021

Ik bestelde oorbellen met bijpassende ketting, met sterretjes. Ik vind hem zo super leuk en wat ik nog leuker vind is dat het handgemaakt is! Amy heeft dus de tijd genomen om voor mij deze sieraden te maken, dat geloof je toch niet! Ik ben erg enthousiast en dan komt het ook nog eens als zo’n leuk pakketje aan. Ga zo door.

Marleen

Super blij!

5,0 score
december 29, 2020

Ik ben heel blij met de sieraden die ik bij Amy’s Handmades heb besteld! Het contact met Amy’s Handmades verliep heel goed. Ik vind het heel leuk en bijzonder dat je je persoonlijke voorkeuren kan aangeven en zij daar vervolgens wat mee doen! De sieraden zijn van goede kwaliteit en nóg mooier in het echt!

Marieke

Geweldig!

5,0 score
december 29, 2020

Besteld bij Amy’s Handmades en erg verrast toen ik het pakketje openmaakte, zo leuk ingepakt en ook met een persoonlijk kaartje er bij! Verzending was ook erg snel en ben super blij met mijn nieuwe sieraden. Ga zeker nog vaker bestellen!

Monique