Amy’s Handmades is een Nederlands sieradenmerk waarbij elk sieraad met de hand wordt gemaakt. De sieraden kenmerken zich door minimalisme en kleur waardoor ze elke outfit wat extra’s geven! Kies voor een al bestaand sieraad uit de webshop of stel zelf je sieraad samen door jouw wensen door te geven. Ik ga graag voor jou aan de slag!

Ik (Amy) maak de sieraden van Amy’s Handmades altijd met veel liefde en plezier. Dit doe ik naast mijn studie (Master Orthopedagogiek), iets heel anders! Ik houd van de combinatie van met mensen werken gedurende mijn master en daarnaast mijn eigen creatieve ei kwijt te kunnen in het ontwerpen van sieraden. Daarnaast vind ik het super tof om de social media kanalen bij te houden en wekelijks inspiratiefoto’s te plaatsen van te gekke combi’s. Ook geniet ik van het contact met jullie. Lieve berichtjes met jullie enthousiasme wat betreft mijn sieraden, daar doe ik het ten slotte voor!