Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail naar info@amyshandmades.nl en wij zullen proberen uw vraag binnen 1/2 werkdagen te beantwoorden.

U kunt bij ons betalen via iDeal, creditcard, Paypal, SOFORT Banking en Bankoverdracht.

Dit kan zodra u uw artikelen hebt toegevoegd aan uw winkelwagen. Onderaan ziet u het balkje kortingscode waar u uw kortingscode in kunt vullen, deze wordt automatisch berekend. Ook bij het afrekenproces kunt u uw kortingscode nog invullen. Achteraf is het helaas niet meer mogelijk om een kortingscode toe te voegen. De kortingscodes worden bekend gemaakt via social media of staan op de website vermeld.

Nederland:

Verzendkosten van een brievenbuspakketje zonder Track & Trace code bedragen €0,99. Wilt u graag dat uw pakketje met Track & Trace wordt verzonden, dan bedragen de kosten hiervoor €4,00

België:

Verzendkosten van een brievenbuspakketje zonder Track & Trace code bedragen €7,50. Wilt u graag dat uw pakketje met Track & Trace wordt verzonden, dan bedragen de kosten hiervoor €13,00.

Het zou kunnen dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht is gekomen.

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Mocht dit niet het geval zijn stuurt u dan een email naar info@amyshandmades.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij verstrekken geen gegevens aan derden

Als u al hebt betaald is het helaas niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren of te wijzigen

Neem zo snel mogelijk contact op met ons via info@amyshandmades.nl. Als uw bestelling nog niet is verzonden, gaan wij uw adres meteen aanpassen. Check altijd voor u hebt besteld of u uw adres juist hebt ingevoerd.

Wat vervelend dat u er met betalen niet uitkomt, natuurlijk helpen wij u graag! Stuur ons een e-mail naar info@amyshandmades.nl en dan zorgen we er samen voor dat we tot een oplossing komen om als nog uw bestelling te betalen en te voltooien.

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Omdat elk sieraad handgemaakt is, hanteren wij een levertijd van 1-4 werkdagen. Meestal heeft u het na verzending de volgende werkdag in huis.

Ja, dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikel. Voor meer informatie zie onze verzenden & retourneren pagina.

Om uw sieraden lang mee te laten gaan is het verstandig contact met water te vermijden als u de sieraden om heeft. Daarnaast raden wij aan om de sieraden af te doen tijdens zwemmen, douchen en sporten. 

Vermijd ook parfum, make-up, haarlak en andere verzorgingsproducten waardoor de kleuren van de kralen kunnen vervagen. Zo kunt u zo lang mogelijk van uw sieraden genieten!

Alle sieraden zijn gemaakt of afgewerkt met roestvrijstaal (rvs), zodat de kans op verkleuring nihil is. Daarnaast is roestvrijstaal hypoallergeen, wat betekent dat er zelden een allergische reactie optreed. De kralensieraden zijn gemaakt met rocailles.